Over mij

Een goede reis met Mirjam Hart…

Een goede reis is ontstaan nadat in juni 2022 mijn duurzame lifestyle site Een goed verhaal eigenlijk te klein werd voor mijn reistips. Op dit reisplatform heb ik alle ruimte om lezers te vermaken, te inspireren en te informeren. Voornamelijk over duurzaam reizen, maar ook over de leukste pretparken, instagrammable accommodaties en mooiste musea.

Wie ben ik?

Mijn naam is Mirjam Hart en ik ben 39 jaar. Samen met mijn vriend en onze drie kinderen (Noah van 16, Eli van 7 en Filou van 5) woon ik in Zwaag, Noord-Holland.

Al ruim 7 jaar blog ik op eengoedverhaal.nu over interieur en lifestyle met een lichtgroen randje. Duurzaam leven is belangrijk voor mij en ik deel graag mijn laagdrempelige tips met een ieder die daar interesse in heeft. Maar op de website kun je ook voorbeelden vinden van simpele DIY’s, fijne selfcare tips en deel ik toffe binnenkijkers van kinderkamers.

Ik ga er graag op uit. Met mijn gezin, met mijn vriend samen of met vriendinnen. Altijd gaat mijn camera mee, want fotografie is een grote hobby van mij. Dat resulteert is een enorme database vol reisfoto’s, die ik op deze site kan delen.

Ook ben ik vaste gastblogger voor reisblogs Opwegmetmama.nl en Instagrambloggers.nl.

Wat is Een goede reis?

Een goede reis is een platform waar je heel veel tips kunt vinden voor leuke uitstapjes, weekendjes weg en vakanties. Duurzaam reizen heeft daarbij de voorkeur.

Omdat wij als gezin in principe niet meer vliegen zodat we onze ecologische voetafdruk zo klein mogelijk houden, gaan mijn tips voornamelijk over uitstapjes en vakanties binnen Europa. Bijvoorbeeld: Waar kun je de leukste kringloopwinkels vinden? Wat zijn de beste eco accommodaties? Waar vind je de meest smakelijke vega en vegan restaurants?

Daarnaast zullen enkele gastbloggers hun duurzame reistips buiten Europa delen, om te laten zien hoe zij op een groene wijze de wereld ontdekken.

Reis je mee?

Liefs, Mirjam

Let’s get social!

Een goede reis is ook te volgen op social media:

Pinterest @eengoedereis

Instagram @eengoedereis

Facebook @eengoedereis.nu

YouTube https://www.youtube.com/channel/UCjRMkgyZ8UBnXqeezpgZ9Hw

Algemeen Drenthe Flevoland Friesland Gelderland Groningen Limburg Noord-Brabant Noord-Holland Overijssel Utrecht Waddeneilanden Zeeland Zuid-Holland
Center Parcs De Huttenheugte ervaring
Vier de herfst bij Center Parcs De Huttenheugte in Drenthe
bijzondere hostels in Nederland
5 bijzondere hostels in Nederland
kamperen in het najaar
Handige tips voor kamperen in het najaar
Algemeen België Duitsland Frankrijk Spanje UK
kmska leuk voor kinderen
Het vernieuwde KMSKA is ook leuk voor kinderen!
elektrische auto naar Frankrijk
Met de elektrische auto naar Frankrijk. Onze ervaring
tips Normandië met tieners
Onze tips voor je vakantie in Normandië met tieners
Accomodaties Reisgidsen Reistips
Center Parcs De Huttenheugte ervaring
Vier de herfst bij Center Parcs De Huttenheugte in Drenthe
zero waste wassen op vakantie
Zero waste wassen op vakantie? 10 tips
bijzondere hostels in Nederland
5 bijzondere hostels in Nederland
Dagje/weekend weg Pretparken Tienerproof Vakantie
kmska leuk voor kinderen
Het vernieuwde KMSKA is ook leuk voor kinderen!
tips Plopsa Indoor Coevorden
Onze tips voor een dagje Plopsa Indoor Coevorden
elfendeurtjesroute Schoorlse duinen
Loop de Elfendeurtjesroute in de Schoorlse Duinen
Binnenkijker vakantiehuisje Eten & Drinken Kunst & Cultuur Quotes Shopping
kmska leuk voor kinderen
Het vernieuwde KMSKA is ook leuk voor kinderen!
reisdagboek maken
Maak je eigen reisdagboek voor later
teksten over het einde van de zomer
20 teksten over het einde van de zomer
Scroll naar top