Over mij

Een goede reis met Mirjam Hart…

Een goede reis is ontstaan nadat in juni 2022 mijn duurzame lifestyle site Een goed verhaal eigenlijk te klein werd voor mijn reistips. Op dit reisplatform heb ik alle ruimte om lezers te vermaken, te inspireren en te informeren. Voornamelijk over duurzaam reizen, maar ook over de leukste pretparken, instagrammable accommodaties en mooiste musea.

Wie ben ik?

Mijn naam is Mirjam Hart en ik ben 39 jaar. Samen met mijn vriend en onze drie kinderen (Noah van 16, Eli van 7 en Filou van 5) woon ik in Zwaag, Noord-Holland.

Al ruim 7 jaar blog ik op eengoedverhaal.nu over interieur en lifestyle met een lichtgroen randje. Duurzaam leven is belangrijk voor mij en ik deel graag mijn laagdrempelige tips met een ieder die daar interesse in heeft. Maar op de website kun je ook voorbeelden vinden van simpele DIY’s, fijne selfcare tips en daar deel ik toffe binnenkijkers van kinderkamers.

Ik ga er graag op uit. Met mijn gezin, met mijn vriend samen of met vriendinnen. Altijd gaat mijn camera mee, want fotografie is een grote hobby van mij. Dat resulteert is een enorme database vol reisfoto’s, die ik op deze site kan delen.

Ook ben ik vaste gastblogger voor reisblogs Opwegmetmama.nl en Instagrambloggers.nl.

Wat is Een goede reis?

Een goede reis is een platform waar je heel veel tips kunt vinden voor leuke uitstapjes, weekendjes weg en vakanties. Duurzaam reizen heeft daarbij de voorkeur.

Omdat wij als gezin in principe niet meer vliegen zodat we onze ecologische voetafdruk zo klein mogelijk houden, gaan mijn tips voornamelijk over uitstapjes en vakanties binnen Europa. Bijvoorbeeld: Waar kun je de leukste kringloopwinkels vinden? Wat zijn de beste eco accommodaties? Waar vind je de meest smakelijke vega en vegan restaurants?

Een vaste rubriek is de binnenkijker, waar we een kijkje mogen nemen in de vakantie accommodaties van lezers. Heb jij een mooie camper, een tof vakantiehuisje of versier jij de tent altijd? Neem dan contact met mij op via het contactformulier.

Daarnaast zullen enkele gastbloggers hun duurzame reistips buiten Europa delen, om te laten zien hoe zij op een groene wijze de wereld ontdekken.

Reis je mee?

Liefs, Mirjam

Let’s get social!

Een goede reis is ook te volgen op social media:

Pinterest @eengoedereis

Instagram @eengoedereis

Facebook @eengoedereis.nu

YouTube https://www.youtube.com/channel/UCjRMkgyZ8UBnXqeezpgZ9Hw

Algemeen Drenthe Flevoland Friesland Gelderland Groningen Limburg Noord-Brabant Noord-Holland Overijssel Utrecht Waddeneilanden Zeeland Zuid-Holland
Medemblik met kinderen
Eropuit in Medemblik met kinderen
overdekte uitjes op Terschelling
Help, regen! 7 overdekte uitjes op Terschelling
eerste bezoek attractiepark Drouwenerzand
Slimme tips voor je eerste bezoek aan attractiepark Drouwenerzand
Algemeen België Duitsland Engeland Frankrijk Italië Spanje Tsjechië Wereld
West-Wallonië Time to Momo
Met Time to Momo naar West-Wallonië
Italië een duurzaam vakantieland
Is Italië een duurzaam vakantieland?
vakantie met je hond
Woef! Op vakantie met je hond
Accomodaties Duurzame stedentrips Reisgidsen Reistips
duurzame reisblogs uit Nederland
7 duurzame reisblogs uit Nederland
West-Wallonië Time to Momo
Met Time to Momo naar West-Wallonië
Porta Potti benodigdheden onderweg
Een kampeertoilet in de auto? Onze Porta Potti tips
Dagje/weekend weg Pretparken Tienerproof Vakantie
activiteiten Belevingspad Hoogersmilde
Natuurwandeling met kinderen langs Belevingspad Hoogersmilde
Medemblik met kinderen
Eropuit in Medemblik met kinderen
eerste bezoek attractiepark Drouwenerzand
Slimme tips voor je eerste bezoek aan attractiepark Drouwenerzand
Binnenkijker vakantiehuisje Eten & Drinken Kunst & Cultuur Quotes Reisfotografie Shopping
leukste vakantieboeken voor kinderen
10x de leukste vakantieboeken voor kinderen
gratis bezoek museumdorp Orvelte
Een gratis bezoek aan museumdorp Orvelte
instagram teksten over Spanje
De leukste teksten over Spanje (voor Instagram)
Scroll naar boven